Återfallsprevention i metadonvården

Återfallsprevention i metadonvården

I avsnitt 5 av Snack i Backen pratar vi om projektet Patientcoaching, Återfallsprevention i metadonvården

Det här är ett samarbete mellan RFHL Stockholm och beroendecentrum i Stockholm. I avsnittet får vi träffa Anna-Karin Gustavsson som arbetar som psykolog på beroendecentrum.

Sanna Rantamäki följer med ut på en promenad som ingår i den fysiska delen av kursen. Under promenaden träffar vi Tomas, Robban, Elena, Dario och Lena som deltar i kursen. Det har visat sig att projektet har fallit väl ut och inför nästa period av kursen har man, tyvärr, fått säga nej till vissa. Här kan du läsa mer om projektet.

Promenaden ger mycket energi

Följ med under en promenad med två deltagare i projektet Återfallsprevention med friskvård och lyssna på deras tankar kring projektet. Elena och Dario som båda har varit med från starten berättar vad det betyder för de att få vara med. De är även oroliga kring hur det kommer bli den dag då projektet tar slut då de båda mår bättre av att röra på sig och komma ut och träffa andra.

Relaterade artiklar

Equals nyhetsbrev

Prenumerera på Equals nyhetsbrev. Nyhetsbrevet kommer ut en gång i månaden med intressanta artiklar, krönikor och mycket mer.

Equals öppettider

QvinnoQraft

Måndag -Fredag 10.00 – 17.00
Kontakt
070-792 41 78
qvinnoqraft[@]equalsthlm.se

Råd § Stöd

Vi svarar på frågor om psykisk ohälsa, beroende och läkemedel. Eller om du har problem med soc, sjukvård eller andra myndigheter. Hör av dig!

Ring! 070-797 20 29
Telefontider: 12:00 – 17:00
Mejla! info[@]equalsthlm.se

Kolla in vår guide:
Hävda dina sociala rättigheter

Besöksadress
Grindsgatan 37, Stockholm Södermalm

Ring! 070-797 20 29 - Mejla! info(@)equalsthlm.se

Vi svara på frågor om psykisk ohälsa, beroende och läkemedel. Eller om du har problem med soc, sjukvård eller andra myndigheter. Hör av dig! Telefontider: 12:00 – 17:00.
Råd & stöd