Tiggeriförbud är det rätt väg att gå?

Foto: Rainer Fuhrmann

Här är första avsnittet av vår nya pod “En kvart om…” Den största podden som tar upp socialpolitiska frågor i Sverige! Vi kommer varje vecka lägga ut nya spännande avsnitt om olika ämnen som vi under stundtals vilda diskussioner pratar om i en kvart.  Denna gång handlar det om Tiggeri. Du kan lyssna på dessa avsnitt här på hemsidan men också i din mobil på appar som tillhanda håller podcast. God lyssning!

I Sverige finns för närvarande mellan 3-4000 romer som försörjer sig på tiggeri. Är det här ett problem? Om ja, varför? För vem är det ett problem och vad kan man göra åt det. Regeringen har öppnat för ett tiggeriförbud. Är det rätt väg att gå? Om inte, vad är rätt väg? Meningarna är delade i denna pod från Equals hjärntrust….

Relaterade artiklar

Equals nyhetsbrev

Prenumerera på Equals nyhetsbrev. Nyhetsbrevet kommer ut en gång i månaden med intressanta artiklar, krönikor och mycket mer.

Equals öppettider

QvinnoQraft

Måndag -Fredag 10.00 – 17.00
Kontakt
070-792 41 78
qvinnoqraft[@]equalsthlm.se

Råd § Stöd

Vi svarar på frågor om psykisk ohälsa, beroende och läkemedel. Eller om du har problem med soc, sjukvård eller andra myndigheter. Hör av dig!

Ring! 070-797 20 29
Telefontider: 12:00 – 17:00
Mejla! info[@]equalsthlm.se

Kolla in vår guide:
Hävda dina sociala rättigheter

Besöksadress
Grindsgatan 37, Stockholm Södermalm

Ring! 070-797 20 29 - Mejla! info(@)equalsthlm.se

Vi svara på frågor om psykisk ohälsa, beroende och läkemedel. Eller om du har problem med soc, sjukvård eller andra myndigheter. Hör av dig! Telefontider: 12:00 – 17:00.
Råd & stöd