Superhjälte till socialminister ”storsatsar” mot hemlöshet

Lena Hallengren som superhjälte
Jag föreslår att vi ger Lena Hallengren en Supermankostym som ett tack. Foto: Adobestock.com. Bild Lena Hallengren via Wikimedia Commons

Inför valet i september börjar nu regeringen satsa ”oerhörda” summor för att lösa problemet med hemlöshet – 40 miljoner kronor extra till Bostad Först! Man kan köpa 20 lägenheter i Stockholms förorter och ge dessa lägenheter till alla 33 000 “officiella” hemlösa i Sverige att dela på så är problemet löst

Socialminister Lena Hallengren framstår som en handlingskraftig politisk superhjälte som löser alla problem med hemlösa med bara ett beslut och med endast 40 miljoner kronor några månader före valet. Andra aktörer är idioter. Vad skulle hemlösa i Sverige göra utan henne och hennes gudomliga hjärna? Jag föreslår att vi ger henne en Supermankostym som ett tack från alla hemlösa i Sverige inklusive mig. 

Länkar: 
1) Lyckad metod mot hemlöshet ska bli standard 
2) Sverige får en nationell hemlöshetsstrategi 
3) Strategin “bostad först“ ska hjälpa hemlösa i hela landet 

Skribent SS (hemlös sedan flera år)
info[@]equalsthlm.se
070-7972029

Läs också…

2 svar

  1. Nonsens! Ytteligare ett slag i luften från en regering som tappat orienteringen i tid och rum. Uppenbart är att hon inte tror oss om att kunna tänka och räkna efter eget förstånd. Vänta bara när medelklassernas vuxna barn hotas av arbetslöshet och står där utan möjlighet att ta bolån.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade artiklar

Equals nyhetsbrev

Prenumerera på Equals nyhetsbrev. Nyhetsbrevet kommer ut en gång i månaden med intressanta artiklar, krönikor och mycket mer.

Equals öppettider

QvinnoQraft

Måndag -Fredag 10.00 – 17.00
Kontakt
070-792 41 78
qvinnoqraft[@]equalsthlm.se

Råd § Stöd

Vi svarar på frågor om psykisk ohälsa, beroende och läkemedel. Eller om du har problem med soc, sjukvård eller andra myndigheter. Hör av dig!

Ring! 070-797 20 29
Telefontider: 12:00 – 17:00
Mejla! info[@]equalsthlm.se

Kolla in vår guide:
Hävda dina sociala rättigheter

Besöksadress
Grindsgatan 37, Stockholm Södermalm

Ring! 070-797 20 29 - Mejla! info(@)equalsthlm.se

Vi svara på frågor om psykisk ohälsa, beroende och läkemedel. Eller om du har problem med soc, sjukvård eller andra myndigheter. Hör av dig! Telefontider: 12:00 – 17:00.
Råd & stöd