Rapport om Farsta väcker reaktioner

rapport om farsta väcker reaktioner

Vår rapport om Farsta väcker reaktioner. Vi har blivit kontaktade av Liberalerna i stadsdelsnämnden som lovat att ta upp frågan på nästa nämndmöte. Dessutom har tidningen Mitt i gjort en artikel om rapporten. I den säger företrädare för Farsta att man ska ha ett möte med oss. Det vet vi ingenting om ännu men vill de ha ett möte kommer vi självklart att gå på ett sådant och framföra det vi vet och det vi anser att Farsta borde göra. Viktigast av allt, vi har blivit kontaktade av fler personer som befinner sig mitt i den situation, att man avslutas från en pågående boendeinsats ut till akut hemlöshet, rapporten skriver om. Vi kommer att bistå dessa personer med överklaganden och stöd i kontakterna med socialtjänsten. Dessutom har fler tidningar hört av sig.

Fortsättning följer…

Mer att läsa i ämnet

IVO kritiserar socialtjänsten i Farsta

Equals anmälan till IVO

Läs Mitt i:s artikel

Här är  hittar du rapporten

Relaterade artiklar

Equals nyhetsbrev

Prenumerera på Equals nyhetsbrev. Nyhetsbrevet kommer ut en gång i månaden med intressanta artiklar, krönikor och mycket mer.

Equals öppettider

QvinnoQraft

Måndag -Fredag 10.00 – 17.00
Kontakt
070-792 41 78
qvinnoqraft[@]equalsthlm.se

Råd § Stöd

Vi svarar på frågor om psykisk ohälsa, beroende och läkemedel. Eller om du har problem med soc, sjukvård eller andra myndigheter. Hör av dig!

Ring! 070-797 20 29
Telefontider: 12:00 – 17:00
Mejla! info[@]equalsthlm.se

Kolla in vår guide:
Hävda dina sociala rättigheter

Besöksadress
Grindsgatan 37, Stockholm Södermalm

Ring! 070-797 20 29 - Mejla! info(@)equalsthlm.se

Vi svara på frågor om psykisk ohälsa, beroende och läkemedel. Eller om du har problem med soc, sjukvård eller andra myndigheter. Hör av dig! Telefontider: 12:00 – 17:00.
Råd & stöd