Qvinnoqulan är död! Leve Qvinnoqraft Stockholm!

QvinnoQraft

Idag försvann Qvinnoqulan Stockholm och återuppstod i samma ögonblick som QvinnoQraft Stockholm. Vi firade namnbytet med en vernissage där konstverk våra besökare gjort visades upp.  60 besökare bjöds på soppa och bröd.
Qvinnoqulan Stockholm fanns i elva år. QvinnoQraft är ett namn som speglar verksamheten bättre för är det nåt verksamheten visat så är det kvinnors kraft, kvinnors enorma kraft. Man kan komma från de mest fasansfulla förhållanden och befinna sig i vedervärdiga livssituationer. Trots detta står man inte bara på benen. Man skrattar och har roligt tillsammans med andra kvinnor. Man hämtar styrka från varandra.

Qvinnoqulan är död. Leve Qvinnoqraft!

Så här ser det ut nu! Välkommen in och titta på våra fotoutställning och konstutställning.

QvinnoQraft utställning

QvinnoQraft utställning

 

 

Relaterade artiklar

Equals nyhetsbrev

Prenumerera på Equals nyhetsbrev. Nyhetsbrevet kommer ut en gång i månaden med intressanta artiklar, krönikor och mycket mer.

Equals öppettider

QvinnoQraft

Måndag -Fredag 10.00 – 17.00
Kontakt
070-792 41 78
qvinnoqraft[@]equalsthlm.se

Råd § Stöd

Vi svarar på frågor om psykisk ohälsa, beroende och läkemedel. Eller om du har problem med soc, sjukvård eller andra myndigheter. Hör av dig!

Ring! 070-797 20 29
Telefontider: 12:00 – 17:00
Mejla! info[@]equalsthlm.se

Kolla in vår guide:
Hävda dina sociala rättigheter

Besöksadress
Grindsgatan 37, Stockholm Södermalm

Ring! 070-797 20 29 - Mejla! info(@)equalsthlm.se

Vi svara på frågor om psykisk ohälsa, beroende och läkemedel. Eller om du har problem med soc, sjukvård eller andra myndigheter. Hör av dig! Telefontider: 12:00 – 17:00.
Råd & stöd