Över 100 000 besökare på Equal under 2020

Över 100 000 besökare på Equal under 2020
Vi behöver bli fler. Som läser vår hemsida. Som skriver på vår hemsida. Som aktiverar sig i sina egna eller andras kontakter med samhällssystemen. Foto: Dmytro (AdobeStock.com)

I dagarna uppnår vi ett av våra delmål med hemsidan equalsthlm.se. att nå 100 000 besökare under ett år. Vi passerade gränsen den 21 november och kommer vid årets slut att ha passerat den med råge. Vi är därmed troligtvis en av de mest välbesökta socialpolitiska sidorna i landet.

Vi har flera syften med Equals hemsida; att sprida kunskap och information, att roa och att oroa och att påverka och förändra.

Sidan ska kunna läsas med behållning av alla men vi riktar oss främst till de grupper av människor som är beroende av att samhällets så kallade trygghets- eller välfärdssystem. System som i oroväckande hastighet allt mer sprider otrygghet och ofärd.

Vi har flera viktiga satsningar på gång under 2021. Bl.a.

Psykofarmakakollen, en sida som ska underlätta för människor att hitta metoder för att spåra upp oönskade verkningar av psykofarmaka samt ge stöd vid nedtrappning av psykofarmaka.

En annan satsning vi avser att genomföra är en sida som på ett enkelt och lättfattligt sätt förklarar hur man kan företräda sig själv och andra, och hävda rättigheter och möjligheter i mötet med samhällssystemen.

Vi behöver bli fler. Som läser vår hemsida. Som skriver på vår hemsida. Som aktiverar sig i sina egna eller andras kontakter med samhällssystemen. Gillar ni hemsidan? Sprid information om den i era nätverk så att det blir ännu fler användare, skriv egna texter eller gör egna filmer. Har ni frågor eller funderingar om vår verksamhet, om hur samhällt fungerar eller inte fungerar. Hör av er.

Nu kör vi. Nu siktar vi tillsammans på en MILJON…!

Skribent: Equal
info[@]equalsthlm.se
070-7972029

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fler artiklar

Balkong från en lägenhet i Stockholm

Staden borde vara stolt över lågtröskelboenden istället för att tiga

Staden borde vara stolt över lågtröskelboenden – inte tiga. Att erbjuda bostad räddar liv och ger hopp. Läs mer om varför tystnad skadar!
Tända ljus efter en tragisk händelse

Kan vi förhindra nästa tragedi? Psykiatrin behöver mer än pengar

Psykisk ohälsa ökar, och regeringen satsar miljarder på vården. Men löser pengar problemet, eller blir det ännu en utredning utan effekt?
En laptop står på ett skrivbord med en lampa i guldfärg.

Söka pengar ur Regionen Stockholms donationsstiftelser – ingen lätt match

Region Stockholms donationsstiftelser – du måste vara väldigt fattig, men ha dyr utrustning för att kunna söka på en tid som passar regionen.
Region Stockholm byggnad på Kungsholmen

Psykiatrisk specialistvård ska inte upphandlas med enbart lägsta pris som tilldelningsgrund

Upphandlingen av Psykiatrisk specialistvård har så låga anbud att vi undrar om det överhuvudtaget går att bedriva någon kvalitetsvård?

Equals nyhetsbrev

Prenumerera på Equals nyhetsbrev. Nyhetsbrevet kommer ut en gång i månaden med intressanta artiklar, krönikor och mycket mer.





Kontakt och öppettider

Equal QvinnoQraft

Besöksadress: Grindsgatan 37, 
Öppet: Måndag -Fredag 10.00 – 17.00
Kontakt: 070-792 41 78
qvinnoqraft[@]equalsthlm.se

Råd § Stöd

Vi svarar på frågor om psykisk ohälsa, beroende och läkemedel. Eller om du har problem med soc, sjukvård eller andra myndigheter. Hör av dig!

OBS! Vi tar endast emot samtal inom Stockholms län.

Ring! 070-888 80 85
Telefontider: 12:00 – 17:00
Mejla! info[@]equalsthlm.se

Innan du ringer eller mejlar kanske du hittar ditt svar här i guiden för sociala rättigheter:
Hävda dina sociala rättigheter

QvinnoQraft en mötesplats med möjligheter

QvinnoQraft blir det du gör det till tillsammans med andra besökare. Kom in på en kopp kaffe, snacka med Yvonne, låna telefon eller dator, pyssla eller t ex fyll i en ansökan till soc.

Läs mer

Råd § Stöd

Ring-070-888 88 85
Mejla-info(@)equalsthlm.se

OBS! Vi tar endast emot samtal inom Stockholms län.

Vi svara på frågor om psykisk ohälsa, beroende och läkemedel. Eller om du har problem med soc, sjukvård eller andra myndigheter. Hör av dig! Telefontider: 12:00 – 17:00.