Över 100 000 besökare på Equal under 2020

Över 100 000 besökare på Equal under 2020
Vi behöver bli fler. Som läser vår hemsida. Som skriver på vår hemsida. Som aktiverar sig i sina egna eller andras kontakter med samhällssystemen. Foto: Dmytro (AdobeStock.com)

I dagarna uppnår vi ett av våra delmål med hemsidan equalsthlm.se. att nå 100 000 besökare under ett år. Vi passerade gränsen den 21 november och kommer vid årets slut att ha passerat den med råge. Vi är därmed troligtvis en av de mest välbesökta socialpolitiska sidorna i landet.

Vi har flera syften med Equals hemsida; att sprida kunskap och information, att roa och att oroa och att påverka och förändra.

Sidan ska kunna läsas med behållning av alla men vi riktar oss främst till de grupper av människor som är beroende av att samhällets så kallade trygghets- eller välfärdssystem. System som i oroväckande hastighet allt mer sprider otrygghet och ofärd.

Vi har flera viktiga satsningar på gång under 2021. Bl.a.

Psykofarmakakollen, en sida som ska underlätta för människor att hitta metoder för att spåra upp oönskade verkningar av psykofarmaka samt ge stöd vid nedtrappning av psykofarmaka.

En annan satsning vi avser att genomföra är en sida som på ett enkelt och lättfattligt sätt förklarar hur man kan företräda sig själv och andra, och hävda rättigheter och möjligheter i mötet med samhällssystemen.

Vi behöver bli fler. Som läser vår hemsida. Som skriver på vår hemsida. Som aktiverar sig i sina egna eller andras kontakter med samhällssystemen. Gillar ni hemsidan? Sprid information om den i era nätverk så att det blir ännu fler användare, skriv egna texter eller gör egna filmer. Har ni frågor eller funderingar om vår verksamhet, om hur samhällt fungerar eller inte fungerar. Hör av er.

Nu kör vi. Nu siktar vi tillsammans på en MILJON…!

Skribent: Equal
info[@]equalsthlm.se
070-7972029

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade artiklar

Equals nyhetsbrev

Prenumerera på Equals nyhetsbrev. Nyhetsbrevet kommer ut en gång i månaden med intressanta artiklar, krönikor och mycket mer.

Equals öppettider

QvinnoQraft

Måndag -Fredag 10.00 – 17.00
Kontakt
070-792 41 78
qvinnoqraft[@]equalsthlm.se

Råd § Stöd

Vi svarar på frågor om psykisk ohälsa, beroende och läkemedel. Eller om du har problem med soc, sjukvård eller andra myndigheter. Hör av dig!

Ring! 070-797 20 29
Telefontider: 12:00 – 17:00
Mejla! info[@]equalsthlm.se

Kolla in vår guide:
Hävda dina sociala rättigheter

Besöksadress
Grindsgatan 37, Stockholm Södermalm

Ring! 070-797 20 29 - Mejla! info(@)equalsthlm.se

Vi svara på frågor om psykisk ohälsa, beroende och läkemedel. Eller om du har problem med soc, sjukvård eller andra myndigheter. Hör av dig! Telefontider: 12:00 – 17:00.
Råd & stöd