NADA-akupunktur mot stress och abstinens på Qvinnoqraft

NADA-Öronakupunktur
NADA akupunktur dämpar bland annat ångest, abstinens och stressproblematik.

Equal Qvinnoqrafts verksamhetsledare Eva har gått en utbildning i NADA- akupunktur. Nu erbjuder vi alltså NADA- behandling på Qvinnoqraft till självkostnadspris. NADA akupunktur dämpar bland annat ångest, abstinens och stressproblematik.

NADA akupunktur är en behandlingsinsats för personer med psykisk ohälsa, beroendeproblematik, PTSD m.m. och kan vara ett komplement till annan behandling.  Så här säger Eva:

”NADA betyder National Acupuncture Detoxification Association och bygger på TCM (Traditionell Kinesisk Medicin) vilken är en tusenårig metod för att behandla och förebygga ohälsa. Behandlingen går till genom att man sätter fem nålar i vardera öra som triggar olika nervsystem. Detta ger en lugnande och avslappnande effekt, och ökar förmåga till att ge och ta emot omsorg. Det är också smärtlindrande och viktig i abstinens och beroendebehandling.”

Om du är intresserad av att få NADA akupunktur på Equal ska du kontakta Eva på telefon 0707 924 178 eller via mejl eva.qq@equalsthlm.se. Behandlingen sker till självkostnadspris

Skribent: Dennis Aberos
info[@]equalsthlm.se
070-7972029

Läs också…

Läs mer om öronakupunktur på wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade artiklar

Equals nyhetsbrev

Prenumerera på Equals nyhetsbrev. Nyhetsbrevet kommer ut en gång i månaden med intressanta artiklar, krönikor och mycket mer.

Equals öppettider

QvinnoQraft

Måndag -Fredag 10.00 – 17.00
Kontakt
070-792 41 78
qvinnoqraft[@]equalsthlm.se

Råd § Stöd

Vi svarar på frågor om psykisk ohälsa, beroende och läkemedel. Eller om du har problem med soc, sjukvård eller andra myndigheter. Hör av dig!

Ring! 070-797 20 29
Telefontider: 12:00 – 17:00
Mejla! info[@]equalsthlm.se

Kolla in vår guide:
Hävda dina sociala rättigheter

Besöksadress
Grindsgatan 37, Stockholm Södermalm

Ring! 070-797 20 29 - Mejla! info(@)equalsthlm.se

Vi svara på frågor om psykisk ohälsa, beroende och läkemedel. Eller om du har problem med soc, sjukvård eller andra myndigheter. Hör av dig! Telefontider: 12:00 – 17:00.
Råd & stöd